Ljudi često misle o zdravoj prehrani kao sve ili ništa prijedlog, ali je glavni temelj za bilo koji zdrave prehrane je umjerenost. Unatoč tome što određena hir dijeta će vam vjerovati, svi imamo potrebu ravnotežu ugljikohidrata, proteina, masti, vlakna, vitamine i minerale za održavanje zdravog tijela.

  • Pokušajte ne misliti na određenu hranu kao "off limits." Kada zabrani određenih namirnica ili skupina hrane, to je prirodno da želim te više hrane, a zatim osjećam kao neuspjeh ako popustiti iskušenju. Ako ste privučeni prema slatko, slano ili nezdravih namirnica, započeti smanjivanjem dio veličine, a ne ih jede tako često. Kasnije vam svibanj pronaći sebe žudnja ih manje ili razmišljati o njima kao o samo povremena indulgencije.
  • Mislite manje porcije. Posluživanje veličine ballooned su u posljednje vrijeme, pogotovo u restoranima. Kada blagovaona out, odaberite starter umjesto predjela, split jelo s prijateljem, i ne bi supersized ništa. Kod kuće, korištenje manjih tanjura, mislim o posluživanju veličina u realnim uvjetima i započeti malim. Vizualne znakove može pomoći sa-dio veličine svoje serviranje mesa, ribe ili piletine trebaju biti veličine karata. Čajna žličica ulja ili preljev za salatu je o veličini od šibica i Vaše kriška kruha treba biti veličine CD-slučaj

0 Komentar